Заради нагласата си и желанието да търси във всяко нещо

...
Заради нагласата си и желанието да търси във всяко нещо
Коментари Харесай

Майката на убития психолог: Това е много добре обмислено!

Заради настройката си и желанието да търси във всяко нещо положително, синът ми не е допускал, че може да се стигне до това. Така майката на психолога Иван Владимиров разяснява шокиращото му ликвидиране. За закононарушението бе арестуван 52-годишен някогашен служител на реда – техен комшия.

„ През цялото време се опитваше да разгадаем нашите връзки с положително. Предния ден вървях в полицията и подадох тъжба, разказвайки какво се случи. На вратата ми беше мазано, на стъклото на балкона имаше размазано яйце. Беше ми издърпал одеяло, което е стъпкал в калта. Още една дреха беше издърпана “, описа Слава Иванова.

По думите ѝ някогашният служител на реда, който се споделя Румен Тонев и е бил уволнен от Министерство на вътрешните работи през 2000 година, отричал, че е правил сходни дейности и заявявал, че никой не го е видял и затова нищо не може да бъде потвърдено.

„ Иван слезе и му сподели – дай да ти дам моя телефон и всякога, когато нашето пране или някакъв звук ти пречи, обади ми се, с подготвеност ще откликна. Той сподели да не го занимаваме, влезе в жилището и на другия ден се случи това. За мен това е доста точно премислено и квалифицирано деяние “, съобщи майката на убития Иван Владимиров пред бТВ.

Според нея един от главните проблеми е, че всевъзможни хора могат да имат оръжие и да вършат с него каквото преценяват.

" За мен този човек имаше настройката, че той има права, а всички ние имаме отговорности и би трябвало да се съобразяваме с него. Когато това не стана, той работи съгласно своите разбирания и душeвност. Ако той нямаше оръжие, това нямаше да се случи ", сподели тя.



" Иван е една огромна усмивка. От дете е доста положителен и бодър, с настройката, че в живота има доста компликации и това са провокации, които не го тормозят. Цялата тази настройка е обвързван с един идеализъм, че светът е добър. В съответната обстановка, отивайки за следващ път да позволява с положително малък спор, той си заплати за това ", приключи майката на убития психолог.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР