Заради коронавируса непрекъснато ползваме дезинфектанти и почистващи препарати. Те съдържат

...
Заради коронавируса непрекъснато ползваме дезинфектанти и почистващи препарати. Те съдържат
Коментари Харесай

Пробиотици за дома

Заради ковид непрестанно употребяваме дезинфектанти и почистващи препарати. Те съдържат нападателни химикали, които нарушават микробния баланс и предизвикват алергични реакции – от кожни раздразнения до дихателни проблеми. Ароматизаторите пък впръскват аромати с „ тежки “ молекули, които даже не отстраняват миризмите, а ги потискат.  Положението се утежнява, когато някои патогенни организми развият устойчивост към тези препарати. А решението ни е обещано от самата природа!
 
През 2018 година екипът на „ Перилис Трейдинг “ ООД дружно с учени и сътрудници от Белгия и Холандия създават „ Консорциум CS4 “ - композиция от 4 култури пробиотични доминантни бактерии от семейство Bacillus, вложени в артикули за крайния консуматор. Щом попаднат в една обща среда с патогенни бактерии и акари, бактериите от „ Консорциум CS4 “ им изяждат храната и ги побеждават. По този метод те пречистват въздуха, отстраняват органичните алергени и  неприятните миризми от мазнини, цигарен пушек, домашни любимци, влага, пот, урина, парфюми и други

 Как да ги използваме?
„ Флаконите се пълнят със спори от бактерии на „ Консорциум CS4 “, изяснява инженер-химик Иван Радев, притежател на „ Перилис Трейдинг “. - Самото произвеждане се случва в извънредно чисти пространства със характерна вентилация, с цел да не бъдат нечисти и компрометирани продуктите. “

Когато са в опаковката, спорите могат да останат в това положение дълго време. За да се „ разсънят “ и да пораснат в дейни бактерии, са им нужни температура, влага, уместно Ph и най-важното – храна. Всички аромати и миризми, както и екскрементите от акарите са органични съединения, които са храна за пробиотичните бактерии. Когато спорите изоставен флакона, те ги употребяват. Освен това пробиотиците отделят ензими, които разграждат химическите съединения на миризмите. Така, вместо да притъпяват неприятния мирис, пробиотиците го разграждат до основа.

Микроорганизмите от „ Консорциум CS4 “ се задействат незабавно след впръскването им и живеят и „ работят “ към 6 дни.

Краят на алергиите
Доказано е, че в екскрементите на акарите се съдържа ензимът DerP1, който е мощен алерген, причиняващ алергии, астма и безпокойствие в съня. А тези микроорганизми са на всички места, където има прахуляк - по завесите, цветята, детските плюшени играчки, килими и мокети, леглото, възглавниците и завивките ни. Техен главен източник на сила са ексфолираните мъртви кафези. Тъй като акарите се хранят на два стадия – една част от клетките гълтам, а другата оставят, се отделя неприятен аромат, който се набива в стените на дома ни.

Обикновените препарати просто притъпяват краткотрайно миризмата и нездравословните им резултати. Само с едно впръскване с „ Консорциум CS4 “ (BED PROBIOTIC) обаче войска от към 100 милиона пробиотични бактерии се изправя против акарите. Пробиотиците изяждат както храната им, по този начин и екскрементите. По този метод отстраняват популациите и неприятната миризма. Създават чиста, хипоалергенна среда, в която всеки от нас се усеща удобно. За всички препарати процедурата е една и съща – 6-7 впръсквания на 2-3 дни.
Доказано в лаборатории
Преди да осъществя своята концепция да вкара пробиотици в дома, инж. Иван Радев подлага „ Консорциум CS4 “ на щателни инспекции както в Българска академия на науките, по този начин и в лаборатории в Европа с потвърдено качество на работа. „ Когато става въпрос за артикули, които директно засягат човешкото здраве, качеството е наложително условие “, изяснява ни Радев.

Микробиологичен разбор на Българска академия на науките потвърждава, че пробиотичните бактерии в „ Консорциум CS4 “ сполучливо унищожават колонии на стрептококи, стафилококи, ентерококи и гъбички кандида!

Щамовете от „ Консорциум CS4 “ са вписани от Европейската асоциация за сигурност на храните като нетоксични. Безопасността на  „ Консорциум CS4 “ е доказана от респираторни и цитотоксични проби, извършени от BioSafe – Biological Safety Solution във Финландия и лабораторията на LPT по фармакология и токсикология в Германия. Лабораторията Eurofins, намираща се в Люксембург, също излиза със мнение, че продуктите са безвредни както при поемане, по този начин и при досег с кожата. Ето за какво пробиотичните варианти може да се употребяват на всички места: в хотели, заведения за хранене, офиси, учебни заведения, в домовете ни, в търговски центрове, в лечебни заведения.


 ROOM PROBIOTIC
работи като биологичен филтър, който отстранява всевъзможни миризми и алергени в затворени пространства. Неутрализира миризми от мазнини, цигарен пушек, домашни любимци, влага, пот, урина и други



BED PROBIOTIC
отстранява източниците на дискомфорт и алергии, породени от акарите.



PET PROBIOTIC
отстранява неприятните миризми от домашни любимци и отстранява болестотворните микроорганизми по натурален метод.



ROOM PROBIOTIC, BED PROBIOTIC и PET PROBIOTIC  се оферират във всички магазини на DM drogerie markt. В други магазини можете да намерите и  SHOES PROBIOTIC, който сполучливо предотвратява появяването на неприятна миризма в обувките и понижава риска от гъбични инфекции на краката.

Oще информация тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР