Заради големия брой мигранти, които минават границата, жителите на община

...
Заради големия брой мигранти, които минават границата, жителите на община
Коментари Харесай

2000 човека в община Годеч се подписаха за връщане на РУ на полицията заради мигрантите

Заради огромния брой мигранти, които минават границата, жителите на община Годеч желаят още веднъж да бъде възобновено районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, което е закрито през месец май. Те са създали подписка, която единствено за дни е събрала 2000 подписа, заяви кметът на общината Радослав Асенов. Преди дни той самичък е спрял и предизвестил човек, апетитен за каналджия, след сигнал от село Туден. На фрагменти от случая се вижда по какъв начин съмнителния автомобил бяга с огромна скорост след предизвестието.

Асенов описа, че два автомобила минават ежедневно през селото, като жителите му първо считали, че с тях се кара самун. За реакция на такива случаи се разчита на полицията от Костинброд. За да пристигна неин екип обаче минава най-малко час, разяснява кметът на Годеч.

Той добави също, че битовата престъпност в обитаемоте места на общината също пораства, измежду бял ден се крадат коли и животни. Ние сме от дребното общини, в които популацията пораства, все пак ни закриха полицейското ръководство, оплака се Асенов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР