Заради един некадърник, в едно държавно предприятие, Свилоза спря работа

...
Заради един некадърник, в едно държавно предприятие, Свилоза спря работа
Коментари Харесай

Спряхме работа заради един некадърник на държавен пост, обяви шефът на "Свилоза"

Заради един негодник, в едно държавно дружество, " Свилоза " спря работа измежду зима, което ще докара до безумни разноски за отопление на над 1700 дка. уреди, сподели през днешния ден по Би Ти Ви ръководителят на съвета на шефовете на комбината за хартия в Свищов Красимир Дачев. Той добави, че приказва за шефа на северозападното държавно горско дружество, което не е извършил задължението си по контракт за доставка на 50 000 тона дървесина.

" През тази година, това дружество си извърши контракта за 2015, стартира за 2016. А аз съм дал депозити за 2015, 2016 и 2017-та ", добави Дачев. Той разясни, че за " Свилоза " работят към 3000 души и непредвидените разноски в края на годината, поради прекъсването, ще ги лишат от бонуси.

Дачев добави, че преди непредвиденото прекъсване, поради липса на суровина, годината за " Свилоза " е била доста мощна и
бонусите са щели да бъдат от по 1000 лв.. Той сподели още, че комбинатът е вложил в локалната стопанска система над 1.5 млрд лв., които са дадени на строителни и транспортни компании от региона.

" Ако би трябвало да осъждам някого, би трябвало да осъждам страната. Но този шеф не може елементарно да се уволни. Ако министърът тръгне да го сменя, ще се обадят в негова отбрана стотина депутата и локални велможи ", уточни Дачев. В умозаключение, той призна, че не може да каже по кое време " Свилоза " ще възобнови производството.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР