Заради делото срещу Ислямска държава, тя се притеснява за безопасността

...
Заради делото срещу Ислямска държава, тя се притеснява за безопасността
Коментари Харесай

Амал Клуни е загрижена за безопасността на децата си

Заради делото против Ислямска страна, тя се тормози за сигурността на децата си
Амал Клуни се приготвя да повдигне обвинявания против ИДИЛ, само че преди този момент желае да бъде сигурна за безопасносттта на децата си. Затова е решила да предприеме ограничения преди началото на делото.

Ето какво споделя в изявление брачният партньор й Джордж Клуни:

“Много по-различно е, когато имаш деца. Жена ми ще е първата, която ще се изправи против ИДИЛ и като семейство сме изправени пред същинска заплаха. Трябва интензивно да се грижим за сигурността всеки ден. Не желаеме децата ни да се трансфорат в цели, по тази причина сме извънредно внимателни”, показа холивудската звезда.

Клуни подаряват половин милион за промени в оръжейния надзор

Наистина техният случай е като никой до момента. Децата на двойката са непрекъснато преследвани от папараците поради известността на Джордж, а в този момент Амал ще притегли още повече внимание върху фамилията с новото си дело. Нейната идея е значима, само че и по едно и също време с това застрашаваща сигурността й.

Тя търси отплата за жертвите от полов тормоз в Ирак и Сирия, откакто се е примирила с мисълта, че няма по какъв начин да предотврати тези закононарушения. Решението да предприеме това дело е взела след случая с Надя Мурад – дамата, избягала от живота на секс робиня в Ирак.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР