Заради битката ѝ с болестта на Хашимото Джиджи Хадид драстично

...
Заради битката ѝ с болестта на Хашимото Джиджи Хадид драстично
Коментари Харесай

Джиджи си иска гърдите обратно

Заради борбата ѝ с заболяването на Хашимото Джиджи Хадид фрапантно отслабна, само че не е изключително щастлива от този факт. 22-годишният топмодел признава, че в случай че може да избира, сигурно би желала да си върне старите по-пищни форми.

„ И в този момент си одобрявам тялото, одобрявам се такава, каквато съм. Но в случай че можех да предпочитам, бих поискала назад гърдите си отпреди няколко години. Замислете се, че и вие след три години несъмнено ще гледате старите си фотоси и ще си казвате – леле, какъв брой съм секси, по какъв начин можех да не се одобрявам единствено, тъй като някой е споделил, че не наподобявам добре “, сподели Джиджи Хадид в пост в обществените мрежи.

Самата Джиджи неведнъж е била подложена на критика за закръглените си форми от онлайн злобари.
„ Осъзнавах, че тези мнения са глупави, безусловно безпочвени и безсмислени, само че все пак отново боли “, искрено признава тя.

„ Сега обаче не съм по-слаба, тъй като съм се поддала на злобните мнения преди време. Просто откакто ми откриха заболяването на Хашимото, трябваше да стартира да повеждам доста по-здравословен метод на живот, да спортувам, да се подкрепям “, споделя още тя.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР