Зара Тиндъл, внучката на кралица Елизабет Втора, и съпругът ѝ

...
Зара Тиндъл, внучката на кралица Елизабет Втора, и съпругът ѝ
Коментари Харесай

Внучката на Елизабет II кръсти второто си дете на нея

Зара Тиндъл, внучката на кралица Елизабет Втора, и брачният партньор ѝ Майк Тиндъл, нарекоха второто си дете Лена Елизабет, заяви Асошиейтед прес, представен от 24chasa.bg.

Говорителка на фамилията посочи, че първото име на бебето се произнася Лена, а второто е в чест на прабаба му кралицата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Бебето се роди на 18 юни. Зара Тиндъл, която е щерка на принцеса Ана, и Майк Тиндъл имат още едно момиченце на четири години.

Лена Елизабет е 19-а по ред за заместничество на английския трон. Тя е седмото правнуче на кралица Елизабет Втора и брачна половинка ѝ принг Филип.

Съпругът на Зара е някогашен ръгбист. Тя роди първото им дете Мия Грейс през януари 2014 година През 2016 година обаче направи импровизиран аборт. Зара е на 37 години. Тя завоюва сребърен орден по езда на Олимпийските игри през 2012 година

Само преди два месеца се роди шестото правнуче на кралица Елизабет Втора - принц Луи, третото дете на внука й принц Уилям и брачната половинка му Катрин. Принц Луи е пети за заместничество на английския престол.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР