Зара, която придоби популярност покрай участието си в първия Биг

...
Зара, която придоби популярност покрай участието си в първия Биг
Коментари Харесай

Защо Зара заряза мъжа си и се върна в България?

Зара, която закупи известност около присъединяване си в първия Биг Брадър и връзката си с Ицо 100-те манекенки, от известно време се е върнала в България, само че без брачна половинка си Ерик. Красавицата се е трансформирала много от последното си посещение в София. Подобно на Златка Димитрова Зара е натрупала много мускулна маса от манията по фитнеса и безкрайните часове прекарани в залата.

Риалити звездата Светлозара Трендафилова, по-известна като Зара от първия сезон на шоуто „ Биг Брадър”, от години живее в чужбина със брачна половинка си Ерик Уотсън, който е австралиец.

След като взе всичко от родния всемирски живот, атлетичната брюнетка отпътува за Дубай и смени един куп любовници, а най-после напълно изненадващо се омъжи. Зара се кротна с сегашния си сътрудник, който публично е неин брачен партньор от 2016 година Бившата държанка на Христо Сираков рядко се връща в България, само че преди броени дни бе видяна в известно столично заведение напълно в женска компания. Изглежда брачният партньор ѝ не желае да идва в София и Зара се е прибрала сама, с цел да се види с другари и родственици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР