Запусната вила, наречена най-самотният дом във Великобритания“, беше изтеглена от

...
Запусната вила, наречена най-самотният дом във Великобритания“, беше изтеглена от
Коментари Харесай

„Най-самотният дом във Великобритания“ беше изтеглен от пазара по сърцераздирателна причина след спад на цената

Запусната вила, наречена „ най-самотният дом във Англия “, беше изтеглена от пазара, откакто не съумя да откри покупател в продължение на две години.

Имотът с три спални в Уърнсайд, Северен Йоркшир, който няма електричество или вода, към този момент не се продава, съгласно сътрудници по парцели в сряда. Намалелият адрес беше на първична цена от £300 000, когато за първи път излезе на пазара през лятото на 2022 година През май предходната година беше направена оферта, когато притежателите понижиха цената до £250 000.

Въпреки това, откакто реши да го отстрани от описите на сътрудника по недвижими парцели Fisher Hopper, той към този момент не е наличен за покупка. Къщата, три Blea Moor Cottages, е до най-отдалечената сигнална кутия в Англия на влаковата линия Settle to Carlisle и е на 20 минути пешком от най-близкото място за паркиране.

Една от спалните има сини килими и тапети от пода до тавана, които са се отлепили заради, както наподобява, огромни вреди от плесен. Друга спалня има виолетов под и бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР