ЗАПОЗНЕТЕ СЕ с жената, която загуби шест и половина стоуна

...
ЗАПОЗНЕТЕ СЕ с жената, която загуби шест и половина стоуна
Коментари Харесай

„Не съм стъпвала във фитнес зала“, казва жена, докато показва загуба на тегло от 6 ½ само за 10 месеца, като яде евтини ястия

ЗАПОЗНЕТЕ съдебна експертиза с дамата, която загуби шест и половина стоуна в единствено 10 месеца с помощта на приготвянето на храна с калориен недостиг и БЕЗ визити на фитнес.

Шарлот Дениз, 37, админ от Блекпул, се е борила с тежестта си през целия си живот и откакто всяка фешън диета, която опита, се провали.

Шарлот спря да се претегля, когато кантарът сподели 16 стоуна 7 фунта, и доближи дъното, когато избираше тоалет за работно коледно празненство.

Тя сподели: „ Винаги съм се борила с тежестта си от късните си тийнейджърски години, което съгласно мен ме караше да бъда постоянно много срамежлива и резервирана като човек.

„ Имах липса на схващане за храненето, наличието на калории и порочния цикъл на преяждане или ограничение, пробвайки се да преодолея битките си с тежестта си през целия живот посредством обезсърчение.

„ Страдах от ужасна меланхолия вследствие на ниска убеденост и самочувствие, дотам, че отказвах предложения да изляза и да поддържам връзка с приятелите си, така кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР