Запознайте се със семейство Куман! Катерина – находчива и изобретателна,

...
Запознайте се със семейство Куман! Катерина – находчива и изобретателна,
Коментари Харесай

`Инцидент в Мадрид`: Първата книга от новата поредица на Мария Пеева |

Запознайте се със семейство Куман! Катерина – съобразителна и изобретателна, Константин – разумен и предвидлив. На пръв взор нормално българско семейство, което се насочва на напълно елементарна екскурзия в Испания.

Малко след кацането на самолета в Мадрид и наемането на кола обаче стартират неприятностите. Първо някакъв уличник ги засича съвсем съдбовно с колата си на автомагистралата, а в яда си Катерина го снима с телефона си. После същият този човек “случайно ” се появява в ресторанта, където обядват. А няколко часа по-късно двамата съпрузи се оказват въвлечени в битка на живот и гибел против незнаен зложелател, решен непременно да ги унищожи.

Ще съумеят ли семейство Куман да оцелеят в тази спешна обстановка? Как да се изправят против проведена незаконна формация в непозната страна? На кого да разчитат, щом не смеят да се обадят на полицията?

Във виртуалното пространство Мария Пеева е по-известна като. Блогът й има хиляди почитатели и преглежда искрено, с доста комизъм и щипка мъдрост всевъзможни тематики, свързани със фамилията, родителството и обществото. Мария е дълготраен преводач, създател на стотици публикации и разкази, създател на романа „ Писмо до сестра ми “ дружно с Люси Рикспуун, и създател на „ Приятелят на Дядо Коледа “.

Това е първият й престъпен разказ, който слага началото на поредицата " Случаите на семейство Куман ".

Откъс от книгата може.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР