Запознайте се с Хари и Меган!С отслабването на пандемията от

...
Запознайте се с Хари и Меган!С отслабването на пандемията от
Коментари Харесай

Хари и Меган окончателно се отказаха от кралските си титли - slava.bg

Запознайте се с Хари и Меган!

С отслабването на пандемията от ковид, Меган Маркъл и принц Хари благодариха на всички, които се грижат за болните и уязвимите общности през последните тежки месеци. В писмо, датирано от 19 юни и написано до Джейн Ашуорт, родителите на Арчи пишат, че са впечатлени от екипа на фондацията „ Street Games “ и неговата поддръжка в обезпечаването на топла храна на хиляди младежи в цяла Англия.

„ Пандемията от COVID-19 е много страшна и е предизвикателство за всички хора, без значение от тяхното финансово или географско състояние “, пишат Хари и Меган. Двамата са подписали писмото без нито една кралска купа пред името си. Внукът на кралица Елизабет II даже не се е нарекъл „ принц “. Те просто са Меган и Хари.

Организацията „ Street Games “ разгласява писмото в обществените мрежи и благодари на двамата за поддръжката и ангажираността им с други начинания, които оказват помощ на уязвими фамилии по време на пандемията.

Хари и Меган сега се намират в Лос Анджелис, откакто прекараха няколко месеца в Канада. Двамата се отхвърлиха от кралските привилегии и отговорности в края на март тази година и взеха решение да се реалокират в Америка дружно със сина си Арчи. Двойката сътвори своя благотворителна организация, която ще бъде публично учредена откакто завърши пандемията и бъдат позволени събиранията на доста хора на едно място.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР