Запознайте се с германката Мартина, бивша стюардеса. Снимка: bTV Като

...
Запознайте се с германката Мартина, бивша стюардеса. Снимка: bTV Като
Коментари Харесай

Руса германка стана тъмнонокожа афроамериканка

Запознайте се с германката Мартина, някогашна стюардеса.
Снимка: bTV
Като всяко момиче е сериозна към себе си и по тази причина прибягва до редица козметични процедури - устни, мигли, нови зъби и големи гърди, струващи над 50 000 евро.
Снимка: bTV
Така Мартина става дамата с максимален бюст в цяла Европа. Започват да я канят в телевизионни излъчвания, само че очевидно вниманието до тук не й стига.
Снимка: bTV
Мартина се опитва като певица, актриса и какво ли още не, само че показва себе си просто като " актьор ". Тя е влюбена в шоколадовия тен и мечтае да има тъмна кожа. Само три инжекции със синтетичен аналог на пептидния хормон меланокортин са задоволителни за четири седмици тя да стане различен човек. И, несъмнено, не стопира до тук.

Днес Мартина има интервенция за увеличаване на дупето, интервенция на носа, с цел да наподобява африкански, боядисва тъмна косата си и я къдри химически. И по този начин Мартина на пръв взор е от негроидната раса.

През февруари 2018 година Мартина Биг пътува до Кения, където локален църковен чиновник я кръщава с африканското име Малалайка Кубва, което на суахили значи " Голям ангел ".

Екзотичната Мартина твърди, че с това кръщение публично е станала същинска афроамериканка. Месец по-късно африканското племе масаи кани Мартина, с цел да й изпълнят специфична гала, с която тя твърди, че към този момент е част от племето.
Снимка: bTV
Неотлъчно до Мартина е нейният брачен партньор Майкъл, с който са дружно от 14 години. Двамата се срещат още когато тя е стюардеса, а той - водач. Днес Майкъл споделя нейните фантазии и също си инжектира меланин, с цел да стане тъмнокож. Мартина непрестанно качва видеоклипове в ютюб, които Майкъл снима.

Днес Мартина и Майкъл мечтаят да имат дете, което, несъмнено, ще се роди бяло. Инжекциите имат единствено няколкомесечен резултат. Дали Мартина Биг ще спре до тук и какви ще са бъдещите й трансформации, можем единствено да гадаем.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР