Запознати сме с цялата сага около дългогодишните ремонти на покрива

...
Запознати сме с цялата сага около дългогодишните ремонти на покрива
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 10 февруари

Запознати сме с цялата сага към дългогодишните поправки на покрива на СУ „ Димчо Дебелянов “ във Варна. Това съобщи на среща с родители зам.-кметът с сектор обучение Павел Попов. Той акцентира, че за решение на проблема е свикана самостоятелна експертна комисия, която на 13 февруари би трябвало да излезе със мнение за дейностите, които да се подхващат.

Българският боен научноизследователски транспортен съд ”Св. св. Кирил и Методий ” (НИК 421) отплава на 9 февруари в 14:30 часа локално време от българската база “Св. Климент Охридски ” на остров Ливингстън от Южните Шетлендски острови на Антарктида. " Благодаря на целия екипаж за всеотдайната работа! Прибираме се у дома! ", обърна се по радиоуредбата при отплаването командирът на полярния ни транспортен съд капитан втори сан Николай Данаилов.

Всички присъстващи кметове и представители на администрациите бяха единомислещи, че доста от жителите на селата нямат достъп до публичен превоз, с който да пътуват до общински център или непосредствен град. Така те не могат да стигнат до доктор, до аптека, до институции или даже до магазин за ежедневни артикули. Причината: транспортните компании отхвърлят направления, по които пасажерите са малко, а разноските – от ден на ден.

Пътят пътят сред Долна и Горна Трака е затворен заради промяна на основен тръбопровод. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна във връзка голям брой сигнали от недоволни поданици на региона. Затворена е ул. " Арх. Манол Йорданов ", прецизират от полицията.

Общините във Варненска област се сплотяват, с цел да изградят общи приюти, в които да се грижат за бездомните кучета. Това стана ясно по време на втората среща на кметовете на общините, проведена по самодейност на регионалния шеф проф. Андрияна Андреева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР