Запознати издават, че тв звездата от близкото минало Анахид Тачева

...
Запознати издават, че тв звездата от близкото минало Анахид Тачева
Коментари Харесай

Анахид Тачева пропуска помена на сина си. Каква е причината?

Запознати издават, че тв звездата от близкото минало Анахид Тачева ще пропусне помена на сина си – журналиста Димитър Цонев.

Припомняме, че на 23 август се навършват шест години от кончината му.

Причината, заради която Анахид Тачева ще отсъства от помена на сина си, е тежкото й здравословно положение. Докато до наскоро именитата говорителка на Българска национална телевизия не успяваше да си пристигна поради лимитираните полети около пандемичната конюнктура, в този момент обстановката е друга.

Както е известно преди две години Анахид Тачева попадна под ударите на деменцията. При все, че болестта било хванато в точния момент, при нея то се развило с извънредно бързи темпове. Към днешна дата тя напълно е изгубила паметта си. Все по-трудно разпознава фамилията си и не помни имената им.

Димитър Цонев пък бил заличен напълно от съзнанието й и дълго време не е обелвала и дума за него.

Специалисти показват, че не е изключено точно поради създалата се стресова обстановка при загубата на сина й, Анахид Тачева да е отключила деменция.

Те допускат, че мозъкът й е заличил тези мемоари като тип защитна реакция.

От половин година насам за нея се грижи екип от експерти. Дъщеря й наела частния медицински екип, който се грижи да нея 24/7, само че в домашна конюнктура, защото се предполагало, че в случай че бъде настанена в обществен дом за хора с сходни проблеми, ще е спомагателен стрес за нея.

Източник: retro.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР