Запознанствата са един вид игра. И всяка игра има свои

...
Запознанствата са един вид игра. И всяка игра има свои
Коментари Харесай

10 правила за чат с противоположния пол, които не бива да се нарушават

Запознанствата са един тип игра. И всяка игра има свои лични правила, които не би трябвало да се нарушават. Много от тях са свързани с текстови известия. Ако " пишете не по разпоредбите ", ще загубите още при първите ходове на " играта ".

1.       Не повтаряйте едно и също известие, даже и да не са ви дали отговор

Едно е да изпращате няколко известия едновременно. Съвсем друго е да изпратите още веднъж същото, тъй като на първото не ви е отговорено в границите на няколко минути.

2.       Съобразявайте се с граматиката

Правописни и стилистични неточности в кореспонденцията нараняват окото. Съжалявам, само че в действителност е досадно, когато известието прилича записка на първокласник. Има доста стратегии за инспекция на текста за неточности.

3.       Използвайте емотикони без да прекалявате.

Десетки емотикони в малко известие наподобяват, меко казано, неуместно. Използвайте ги, с цел да изразите страстите си, а не да замените думите с картини.

4.       Не заменяйте живият контакт със известие

Трябва да се научите по какъв начин да поддържате връзка с колегата си намерено и откровено – персонално. Изпращането на текстови известия може да ви помогне да се почувствате смели и спокойни.

5.       Можете да отстоявате правата си

Ако някой ви кара да се чувствате зле, тъй като написа прекомерно нахални неща или, назад, е прекомерно леден, не го отхвърляйте. Ако ви кажат, че сте прекомерно докачливи или прекомерно взискателни и това не е обикновено, не вярвайте. Вие просто помолете за почитание. Това е обикновено и разумно.

6.       Не преживявайте прекомерно

Трябва да знаете разпоредбите на тази „ игра “, само че в случай че въобще не се забавлявате, просто не си коства. Целта на играта е да намерите любовта си. Въпреки това, в никакъв случай няма да я намерите, в случай че непрекъснато се тревожите коя стъпка да предприемете.

7.       Не пишете незабавно след среща

С други думи, не пишете на гаджето си в секундата, в която се сбогувате след среща. Ако инцидентно не сте не запомнили нещо значимо в дома му, тогава не пишете незабавно щом излезете. Дайте му отмора, липсвайте му. Щастливите двойки знаят, че любовта изисква независимост, усамотение.

8.       Никога не се карайте със известия

Във всяка връзка пораждат различия, само че най-хубавият метод да изразите и разрешите проблем е да говорите лице в лице. Текстовите известия не могат да заменят персонална среща, не предават интонация, възгледи, затова най-често водят до ескалация на кавгата, а не до нейното разрешаване.

9.       Запазете значимите неща за персонална среща

Ако сте нетърпеливи да кажете нещо доста значимо, не го публикувайте в известието си. Момчетата в действителност не обичат да водят такива диалози в месинджъри. 

10.   Не си кореспондирайте с някогашния

Трябва да завършите тази глава от живота си и в никакъв случай да не се връщате към нея. И виртуалните връзки също са изключени. Бившият би трябвало да изчезне вечно от живота ви и от телефона ви. Не му пишете и не отговаряйте на известията му. Блокирайте номера му и забравете името му вечно, тъй като заслужавате повече от текстово опрощение. Това е едно от най-важните правила за преписка, което не трябва да се нарушава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР