Заповедта за спиране на всички строително – монтажни дейности на

...
Заповедта за спиране на всички строително – монтажни дейности на
Коментари Харесай

Без строителство в два големи черноморски курортни града

Заповедта за прекъсване на всички строително – монтажни действия на територията на Поморие и град Ахелой, в това число в курортните комплекси и ваканционни селища отвън двете обитаеми места към този момент е в действие. Според Закона за устройство на черноморското крайбрежие възбраната е до 15 септември.

Строителните обекти би трябвало да бъдат приведени в безвреден и изящен тип, припомнят от общината Поморие. Глобата за нарушителите на възбраната е в размер от 1000 лева до 10 000 лева или имуществена глоба от 10 000 лева до 50 000 лева при първо наказване, прецизира БНР.

Изключения се позволяват единствено за неотложни аварийно-ремонтни и геозащитни ограничения и действия, прецизират от общината.

Периодът за възбрана не се отнася за рехабилитацията на крайбрежната алея „ Яворов” в Поморие и улица „ Искър” в Ахелой, построяването на плаващия музикален шадраван в поморийски залив, осъществяването на ограниченията за повишение на енергийната успеваемост в учебните заведения и детските градини и осъществяването на подземни съоръжения за предпазване на смесени битови боклуци и разделно събиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР