Заповедта също не позволява на самостоятелно заетия градинар да носи

...
Заповедта също не позволява на самостоятелно заетия градинар да носи
Коментари Харесай

На Съмърсет Джимп му е забранено да носи костюм на обществени места и да „пълзи, гърчи или да се гърчи на земята“ в продължение на пет години

Заповедта също не разрешава на независимо заетия градинар да носи всевъзможен тип маска или було за лице на публични места, в случай че не е по медицински аргументи.

Окръжен арбитър наложи рестриктивните мерки след чуване в Бристолския магистратски съд, единствено седмица откакто Хънт беше наказан за две закононарушения по Закона за публичния ред за съзнателно причиняване на тормоз, паника или страдалчество.

По време на чуването предходната седмица се разбра по какъв начин мъж в напълно черен джобен костюм е ужасил две шофьорки през май тази година в Блидън, покрай Уестън-супър-Меър.

Изображение: Дрехи възобновен от Хънт. Снимка: Ейвън и полицията в Съмърсет

Това беше последният от поредност от произшествия, при които мъж в прилепнало мрачно облекло беше забелязан да се гърчи на земята и да излиза пред коли в отдалечени места в Съмърсет от 2018 година насам.

Съдът по-рано чу, че очевидци на случай през октомври предходната година споделиха, че са видели мъж, облечен в джобен костюм, който сграбчи пениса си върху горната част на облеклата си и също се „ въртеше против пода “.

Лорънс Уилкокс, представляващ Avon и полицията в Съмърсет, сподели на чуването, че Хънт е бил обвързван с общо 25 случая.

„ Доказателствата за по-ранните произшествия се основават на отчети на разузнаването, а последните отчети са по-конкретно ", сподели той.

" Но ние споделяме, че в случай че съдът е уверен, че разследващите данни за по-ранните произшествия са били от полово естество и са осъществени от ответника; в този пакет има материал, който се отнася до това от полово естество и приемането на нуждата. "

Изображение: Снимка: полицията на Ейвън и Съмърсет

Питър Ричардсън, защитаващ, сподели, че Хънт е възприел " прагматичен и удобен метод " към молбата. < /p>

„ Ние не оспорваме молбата, само че това не е същото като да се съгласим с всичко, което е изложено “, сподели той.

Заповедта за полов риск беше наложена за пет години и също значи, че Хънт ще бъде в регистъра на причинителите на полови закононарушения за същия интервал.

Прочетете повече от Sky News:

Крадци разрязаха пода на музея при „ дръзновен “ грабеж
Убиецът на Зара Алейна печели обжалване за по-кратка присъда

Сред рестриктивните мерки на Хънт от Клавърхам, Северен Съмърсет е неразрешено да носи „ черни облекла всичко в едно “ или „ всякаква композиция... която наподобява на дреха „ всичко в едно “ на публични места сред 21:00 и 6:00 сутринта.

Също по този начин му е неразрешено да „ пълзи, да се гърчи или да се гърчи на земята на публично място, до момента в който носи було за цялото тяло, облекло което наподобява като було за цялото тяло и/или маска/закриване на цялото лице “. външен тип

Налагайки заповедта, окръжният арбитър Джоана Дикенс сподели: „ Заповедта за полов риск е много сериозна заповед и има доста отговорности за вас и в случай че нарушите тази заповед, можете да отидете в пандиза.

„ Правя поръчка единствено в случай че считам, че е належащо, с цел да защитя обществото от вас и в действителност считам, че е належащо. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР