Заповедта, с която областният управител връща решението за избор на

...
Заповедта, с която областният управител връща решението за избор на
Коментари Харесай

И от ИТН поискаха оставката на областния управител на София Вяра Тодева

„ Заповедта, с която регионалният шеф връща решението за избор на заместник-председатели и непрекъснати комисии в СОС, е в нарушаване на закона ", това обявиха общинските съветници от „ “ (ИТН) в Столичен общински съвет (СОС) в позиция на партията, представена от Българска телеграфна агенция.

Според тях решението на регионалния шеф на София е " политически стимулирано, само че законово неиздържано " и " води до само  един логически извод: оставка на Вяра Тодева ".

" Изтъкнатият мотив за некачване на дневния ред на интернет страницата на общината е нарушаване на новоизбрания ръководител на СОС, за което той би трябвало да понесе административно наказване “, обявиха още хората на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в в столичния парламент.

По-рано през днешния ден новоизбраният ръководител на СОС Цветомир Петров, представен от пресцентъра на Съвета, разгласи, че е получил заповед от регионалния шеф на София-град Вяра Тодева, с която тя връща за ново разискване решението на Столичния общински съвет (СОС) от 8 февруари по отношение на избора на непрекъснатите комисии.

По-рано през днешния ден оставката на Тодева желаеха общинските съветници от и техните сътрудници от.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР