Заподозрян пиян шофьор случайно се е обадил на 911

...
Заподозрян пиян шофьор случайно се обади на полицията в Небраска,
Коментари Харесай

Заподозрян пиян шофьор случайно се обади на полицията в Небраска, което доведе до ареста му.

Мъжът се обадил на 911, за да съобщи за друг шофьор, който според него шофирал от грешната страна на магистралата, според публикация във Facebook от шерифската служба на окръг Ланкастър. Службата на шерифа публикува в четвъртък видеозапис от инцидента от март заедно с аудио от обаждането на шофьора на 911.

Когато властите пристигнали, станало ясно, че самият обаждащ се е карал от грешната страна на пътя - и той е бил в нетрезво състояние.

„Аз съм на магистрала 77, отиваща на север и има някой, който е от грешната страна на пътя“, казва шофьорът в запис на обаждането до 911. Той добави, че другият шофьор "почти ме изгази от пътя".

„Това беше грозно“, каза той. „Това беше като, много.“

След това видеото показва как неидентифицираният шофьор е спрян от полицай.

— Знаеш ли защо те спрях? пита офицерът.

„Да, защото бях от грешната страна на пътя“, признава шофьорът.

На въпрос дали е имало причина да кара от грешната страна, той отговори, че „трябва да е пропуснал изход“. Шофьорът също потвърди, че е същият човек, който преди това се е обадил на 911.

Шофьорът е имал съдържание на алкохол в кръвта два пъти над допустимото, според шерифската служба. „За щастие заместник-шерифът на окръг Ланкастър успя да арестува този шофьор, преди някой да бъде сериозно наранен“, гласи публикацията във Facebook.

Службата на шерифа не отговори веднага на искане за коментар от CNN.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР