Заподозреният за убийството в Добрич остава за постоянно в ареста.

...
Заподозреният за убийството в Добрич остава за постоянно в ареста.
Коментари Харесай

Ето ги жертвите на психаря в Добрич, единият е починал. Минути след клането се случило нещо страшно

Заподозреният за убийството в Добрич остава за непрекъснато в ареста. Той е упрекнат, че е лишил живота на 56-годишния Живко Борисов.
Всичко се е случило след 18 часа в петък (бел. ред 8-и март). Най-притеснителното е, че в този парк нормално се разхождат доста деца.
Обвиняемият е протегнал ръка към опиатите, след нещастия в фамилията му, а към този момент посягал и на други хора.
Пред Нова телевизия повече за случилото се описа дъщерята на убития Златина Борисова:
„ Чух се с майка ми и тръгнахме да търсям персонално татко ми. Мъжът ми отиде в полицията и го задържаха като нарушител надали не, до момента в който се откри, че няма виновност “, поде тя пред Нова.
„ Баща ми всяка вечер се разхождаше на чист въздух. Настоявам за най-тежкото наказване – гибел за гибелта “, безапелационна бе разплаканата Златина.
„ Органите на реда не са си свършили работата. Имало е и преди този момент сходна обстановка, в случай че всичко беше свършено както би трябвало тогава, нямаше да се стигне дотук. Този човек не трябваше да е на независимост “, безапелационна е опечалената.
До нея бе и Емилиян Рачев. Младеж, който също е бил атакуван от обвинения, само че се е отървал единствено с тежки пострадвания:
„ Това ликвидиране можеше да е предотвратено, в случай че управляващите го бяха вкарали в психиатрия. Аз също бях атакуван. Отивах на посетители. При разминаването с този човек, той ме наръга мощно в бицепса. Имам пресечен лакътен нерв. Движението на пръстите още ми е невероятно “, описа той.
„ Подал съм сигнал в полицията. Не съм виждал до момента този човек в град Добрич “, приключи той.
Думата взе и мъжът, който е измежду първите хора, разкрили натрупа на Живко – Венцислав Великов:
„ Бях на нормалната си разходка с кучето към 21:30 часа. Натъкнах се на тялото на Живко, към този момент беше подаден сигнал за него и по-късно пристигна полиция. Цялата общност е разтърсена от това смело ликвидиране и то на святото място, което е детският парк и то покрай детския ъгъл. Няма по какъв начин да не се питаме за какво този човек не е арестуван след нападението против Емилиян “, сподели Великов.
„ Не познавам причинителя и не знаех нищо за него. С убийството на Живко се развенча митът за спокойното място и спокойния ни град. Всички сме обезпокоени. Искаме разговор с локалната власт, повече осветеност, повече видеонаблюдение, по-сериозна защита “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР