Заподозреният за намушкване с нож, обвинен в убийството на колега

...
Заподозреният за намушкване с нож, обвинен в убийството на колега
Коментари Харесай

Заподозреният за намушкване с нож е задържан без гаранция при първоначалното явяване пред съда

Заподозреният за намушкване с нож, упрекнат в убийството на сътрудник мигрант над жена в кафене в палатковия град Рандълс Айлънд, се яви за първи път в съд в Манхатън в петък.

Moises Coronado, 27, беше забелязан облечен в бежов затворнически гащеризон с здравна маска, покриваща лицето му, до момента в който видя арбитър за съдбовното намушкане с нож на 6 януари Dafren Canizalez, 25.

Твърди се, че Коронадо, който е употребявал испански преводач по време на късата процедура, е намушкал Канизалес до гибел с кухненски нож в палатка на кафене в мигрантския лагер, споделиха прокурорите.

Други двама обвинени — Фернейс Хорта, на 33 година, и Антъни Навас, на 27 година — се твърди, че са преследвали Канисалес в кафенето, до момента в който не е бил заклещен във вратата — и той е бил намушкан в горната част на гърдите, съгласно наказателна тъжба.

Прокурорите споделиха, че по-късно триото е преследвало Канизалес, до момента в който той припадна и не изкърви - тогава защитата се намеси и откри нож в джоба на Коронадо.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР