Заподозреният като убиец на бившия полицай Любомир Иванов, който беше

...
Заподозреният като убиец на бившия полицай Любомир Иванов, който беше
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Ето го убиецът на Любо Ченгето!

Заподозреният като палач на някогашния служител на реда Любомир Иванов, който беше убит покрай столичен мол на 25 март сутринта, е работил за именития необут от някогашната формация ВИС-2 Красимир Каменов-Къро, научи сензационно Lupa.bg. Наш кореспондент единствен съумя да снима лицето на хипотетичния убиец. Той от към 3 години работи като охранител във компании на Каменов. Лицето, чието име не бе публично оповестено, е с престъпна регистрация.

Заедно с него е задържан още един мъж, съпричастен към изтезанието на Любо Ченгето. Както към този момент писахме, двамата са арестувани преди няколко часа на околовръстното на София, на кръстовището с Горна баня. В огромната профилирана полицейска интервенция участваха чиновници на ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи под координацията на основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров. В момента се правят претърсвания и изземвания на общо 7 адреса в София. Един от парцелите е благосъстоятелност на Къро, който от няколко години се укрива в Южна Африка.

Още след покушението на Любомир Иванов, Lupa,bg събщи, че в последните 2 години той е работил за Къро, само че от есента сред тях е зародило съществено напрежение. Според източници от Министерство на вътрешните работи, Любо е почнал да мами силовия необут в бизнеса с незаконни цигари и бил упрекнат, че е отклонил над 2 милиона лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР