Заподозрените зад нападението в концертната зала в Москва - оставило

...
Заподозрените зад нападението в концертната зала в Москва - оставило
Коментари Харесай

Заподозрените за терористичното нападение в концертната зала в Москва бяха извадени в съда със завързани очи след повече от 130 убити

Заподозрените зад нападението в концертната зала в Москва - оставило повече от 130 убити - се появиха в правосъдна зала в Москва в неделя.

Мъжете са обвинени, че са разкрили пукотевица против тълпи от гости на концерта в Crocus City Hall в столицата. Около съда беше поддържано огромно полицейско наличие.

Един от обвинените беше въведен със завързани очи в правосъдната зала. При събаряне на превръзката на очите се виждаше насинено око. Атаката от петък, която беше поета от филиал на групировката " Ислямска страна ", е най-смъртоносната на съветска земя от години.

Руските управляващи арестуваха четирима обвинени нападатели в събота, като още седем бяха арестувани по съмнение за присъединяване в офанзивата, сподели съветският президент Владимир Путин в нощно послание към нацията. Той твърди, че са били хванати, до момента в който са бягали в Украйна; нещо, което Киев твърдо отхвърля.

Това идва, когато Русия означи ден на народен печал в неделя, като фамилиите и приятелите на онез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР