Започват прослушванията за конкурса Детска мелодия на годината. Днес изтича

...
Започват прослушванията за конкурса Детска мелодия на годината. Днес изтича
Коментари Харесай

Започват прослушванията за конкурса Детска мелодия на годината

Започват прослушванията за състезанието " Детска мелодия на годината ". Днес изтича срокът за изпращане на песните за присъединяване в състезанието, а финалът на фестивала е на 22 декември тази година в Зала 1 на НДК.

" Трябва да има конкурс " Детска мелодия на годината “, тъй като децата в България са едни от най-талантливите в света и тъкмо в ранна детска възраст те имат изключителна потребност от креативна изява за тяхното духовно и морално образование и с цел да открият своите гении, които са заложени в тях ". Това акцентира в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " певицата Надя Ботева, която е уредник на състезанието:

В " Детска мелодия на годината "  няма да се толерират текстове за възрастни реализатори, а единствено такива, които са подобаващи за деца, уточни Ботева:

" Независимо жури ще оцени песните. Журито няма да знае имената на създателите на песните, с цел да няма пристрастност. Надявам се, че ще има песни на млади и нови създатели, тъй като би трябвало да се появяват нови хора на всички места ".

Цялото изявление с Надя Ботева можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР