Започват кастингите за мис Силикон 2018! Задава се единадесетия конкурс

...
Започват кастингите за мис Силикон 2018! Задава се единадесетия конкурс
Коментари Харесай

Мариана Маринова: Без огромни гърди и джуки на Мис Силикон 2018

Започват кастингите за мис Силикон 2018!

Задава се единадесетия конкурс „ Мис Силикон 2018 “. Най- красивите модифицирани девойки ще могат да премерят сили при започване на август. Записването за състезанието стартира от през днешния ден и ще продължи до края на юли. В конкуренцията могат да вземат участие мацки с най-малко една пластична интервенция.

„ Тази година няма да се толерират девойки с прекомерно огромен бюст, големи устни, скули, който не са естетически издържани. Хубаво е да се толерира пластичната хирургия, само че някой доктори прекалиха със своите клиенти. Искаме да покажем красивото и естетичното, без да забравяме въпреки всичко, че „ Мис Силикон “ е единствено шоу!”, сподели пред BGLife.club, организаторката на състезанието Мариана Маринова.

Специална купа за най- естетично изглеждаща хубавица са подготвили уредниците. „ Мис Естетик “ ще е новата изненада в изданието на състезанието. “Кeep calm it’s just a show “ е мотото тазгодишния конкурс, което е специфична отправка към всички почитатели на шоуто, а в него сигурно ще журират едни от най- горещите носителки на купата – Гергана Райчевска и „ Мис силикон на десетилетието “ Джулиана Гани.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР