Започваме с един аксесоар от първостепенна важност: Гърне за из път Обикновеното

...
Започваме с един аксесоар от първостепенна важност:
Гърне за из път
Обикновеното
Коментари Харесай

На път с децата: 8 предмета, без които не можете

Започваме с един аксесоар от първостепенна значимост:

Гърне за из път

Обикновеното пластмасово гърне не тежи съвсем по никакъв начин, само че пък е доста обемно и не всеки път е допустимо да се употребява по време на път. Обаче производителите са помислили за разновидности:

Надуваемо гърне – когато не е надуто, то заема място колкото носна кърпичка, а надуването му е доста бързо. Обаче има минуси: не всеки път родителите са в подготвеност да го надуят начаса, когато на бебето му се прииска да го употребява и в него не може да се стои дълго, тъй като дупето ще се запари, и е нещо всекидневно да залепне за нежната бебешка кожа. А отлепването е много болезнено…

Сгъваемо гърне – състои се от пластмасова седалка и две сгъваеми крачета, и торбички за еднократна приложимост към него. И в този случай би трябвало родителите да са нащрек, с цел да разгънат приспособлението в точния момент.

Сгъваемо легло  

То е нужда, тъй като хлапето усеща сигурност в него, когато е на непознато място, и си спи умерено и безвредно. Продават се разнообразни модели, които не заемат място и не тежат. Например:

Куфар-легло - това е отлична движимост, изключително за тези, които ще пътуват със аероплан. В чантата можете да сложите и други неща, а когато капакът на куфара се разтвори, може да стане устойчива подложка към креслото в самолета – от едната страна опира в седалката, а в другата – към самата структура на куфара. В комплекта има и малко матраче с лепенки от велкро, и детето може да се прикрепи добре за него. Размерът на цялото това приспособление е фиктивен по този начин, че да се придвижва като ръчен багаж.

Продължава на страницата на

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР