Започваме поредица, в която ще ви дадем идеи какво да

...
Започваме поредица, в която ще ви дадем идеи какво да
Коментари Харесай

Набележете пътешествията на мечтите си на суперцените в момента: ето какво да правим с времето си - slava.bg

Започваме поредност, в която ще ви дадем хрумвания какво да вършиме с времето си, до момента в който сте принудени да стоите у дома.

"Лайфхакът " е супер настоящ сега в целия свят и хората се чудят по какъв начин да запълнят времето си. В идващите дни ще ви дадем практични хрумвания, а през днешния ден започваме с нещо за мечтатели.

Наш другар, който прекара 2 седмици в наложителен и противозаконен домакински арест, откакто се завърна от страна, която към налагането му не беше в листата на неразрешените, само че настойчиво, дори инатливо си "излежа присъдата ", ни въодушеви за тази публикация. Той показа, че откакто е изчел всички неотворени книги вкъщи и е препрочел някои остарели сутрините, откакто виртуално е разгледал огромните международни музеи в нета следобно, а вечерно е изгледал всички вероятни настоящи международни сериали от всички платформи, е намерил същинското занятие.

Набелязал си е пътешествията, които би трябвало да направи до края на годината и оттатък. И дори си е резервирал билети и хотели за тях. Даже да нямате финансовата опция и вие да го сторите, просто помечтайте - фантазиите са безвъзмездни.

Това ще възвърне с позитивно мислене салдото ви при цялата отрицателна информация и заклинанията, които се сипят целодневно от малките екрани у нас, както от никои други по света. Защото едно пътешестване е доста повече от резервации. То преди всичко е изследване - поровете се подробно и научете доста забавни неща за местата, към които интуицията води вашите фантазии.

Разгледайте прелестни професионални и любителски фотоси и клипове, направени с телефон, с уред или с камера на дрон и вижте какъв брой прелестен е този свят, който погледнат през тв приемника наподобява толкоз начумерен, а не е.

Понеже генералите ни, които в никакъв случай не са воювали, само че все приказват за война, не се сещат - огромните борби се печелят с порив, не с обезсърчение.

Заредете се положително, а тези от вас, които могат да си го разрешат пътешествия, сигурно ще намерят сега и цени, за които другояче единствено са мечтали, тъй като и без ковид, втората половина от годината ще бъде сложна за туризма и тъкмо в този момент могат да се намерят в действителност превъзходни предложения.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР