Започваме отново битката за бюджета на министерството, заяви служебният министър

...
Започваме отново битката за бюджета на министерството, заяви служебният министър
Коментари Харесай

Минеков: Отново започваме битката за бюджета на културното министерство

Започваме още веднъж борбата за бюджета на министерството, съобщи служебният министър на културата проф. Велислав Минеков.

Служебният министър показа екипа и целите си в областта на културата през днешния ден. Той акцентира, че публицистите имат право да задават всички неуместни въпроси, които желаят с апела за разговор.

"Ще направя по този начин, че всички положителни планове да се трансфорат в отговорности ", даде обещание той. По думите му идващият министър на културата ще бъде длъжен да извърши всичко значимо.

"Не е мъчно всичко от това, което имаме да се осъществя ", безапелационен бе Минеков и акцентира, че първото нещо, на което ще се спре е бюджетът на министерството.

"Всички, които дадоха обещание повишаване на бюджета, не помниха защо става дума ", сподели още той и посочи, че това, което го тормози е, че огромна част от бюджета няма да бъде употребена до края на годината.

По този мотив той съобщи, че се намира в извънредно неуместна обстановка. По думите му на хора, които са почнали изследванията си със лични средства, им е бил пожелан доклад, което също е притеснително.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР