Започваме дълбока реформа в министерството и тя има само една

...
Започваме дълбока реформа в министерството и тя има само една
Коментари Харесай

Николай Събев: Елементарна математика и икономическо моделиране са нужни за оздравителната програма на БДЖ

Започваме дълбока промяна в министерството и тя има единствено една цел - България да има високоефективна транспортна система. Това сподели министърът на превоза Николай Събев в предаването „ Тази събота " по бТВ. Оставки ще има за всеки един от ръководителите в системата на Министерството на превоза, който има неприятни финансови резултати, неприятно качество и потребителите не са подготвени от техните услуги, безапелационен е министърът.

Елементарна математика и икономическо моделиране са нужни за оздравителната стратегия на БДЖ, счита Събев. При всички командировъчни заповеди, свързани с междуградски пътувания на всички ръководители в системата на БДЖ, разноските за превоз ще бъдат разрешавани единствено и само в случай че са в системата на БДЖ, безапелационен бе транспортният министър.

Пилотният план за въвеждане на интервокални билети у нас ще бъде в Русе, съобщи министър Събев. От април се чака да стартира транспорт на пасажери от Русе до София и концепцията е още тогава да бъдат издавани билети за най-малко два типа превоз - автотранспорт и въздушен превоз.

В съдружното съглашение е заложено в българския сектор на река Дунав да има четири моста. Втори мост ще бъде изработен редом на „ Дунав мост ", който сега не действа дейно, изясни Събев. „ Трябва да вдигнем потенциала, а с това и скоростта ", разясни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР