Започвам да подозирам, че ПП е бъдещето на България. Хъс,

...
Започвам да подозирам, че ПП е бъдещето на България. Хъс,
Коментари Харесай

Болшевики срещу есери – 105 г. по-късно

Започвам да допускам, че Политическа партия е бъдещето на България. Хъс, упоритост, експанзия, безсъвестност – това са присъщите черти на бъдещия победител. Такива са били болшевиките през 1917 година, – напролет дребна и незначителна партийка, само че нахъсена и подготвена на героизъм.

Докато по-цивилизованите партии са били огромни, само че меки. Накрая изборите за Учредително заседание през есента на 1917 година са извоювани от десните есери, 324 мандата против 183 за болшевиките, само че вторите просто разгонват Народното събрание, до момента в който есерите на Чернов се възмущават културно.

Та като виждам, Политическа партия направи напълно свое държавно управление просто тъй като има доста хъс и е подготвена да гази през разпоредбите, до момента в който ГЕРБ е мекушава, остъпва и отстъпва. Вече взела властта, Политическа партия ще продължи да настава и да настава, и след месец – два ситуацията ще е мощно променена.

Другата нападателна и нахъсена партия е „ Възраждане “, само че конфигурацията не е в нейна изгода, в случай че Радев не се сложи в тяхна услуга. Забравете разпоредбите, те към този момент постоянно се заобикалят.

Валери Найденов, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР