Започва захлаждание и днес се очаква понижение на температурите. В

...
Започва захлаждание и днес се очаква понижение на температурите. В
Коментари Харесай

Захлаждане и спад на температурите в Пловдив, очакват се и превалявания


Започва захлаждание и през днешния ден се чака намаляване на температурите. В Пловдив ще бъде най-вече облачно с оптимални температури до 11-12 градуса. В късните часове на деня се чакат и валежи, които ще продължат и през неделния ден.

Над страната ще има раздрана облачност, която до вечерта от юг ще се усили. Късно вечерта и през нощта против неделя тук-там в крайните южни региони, основно в Родопската област, ще завали дъжд. Ще духа до сдържан, в източната част на Дунавската низина краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, на север от планините до 18°, в София – към 13°.

Над планините облачността ще е раздрана, само че от юг ще се усилва и до вечерта тук-там в Рило-Родопската област ще завали дъжд, над 1800 m - сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 9°, на 2000 m - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, висока и междинна, само че до вечерта ще се вплътни. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 13° и 18°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР