Започва студентския конкурс за Наградите на Българската асоциация на рекламодателите-2019“

...
Започва студентския конкурс за Наградите на Българската асоциация на рекламодателите-2019“
Коментари Харесай

BAAwards 2019 -на старт са студентите

Започва студентския конкурс за „ Наградите на Българската асоциация на рекламодателите-2019 “
Българската асоциация на рекламодателите (БАР) откри при започване на юни, 6-тото годишно издание на състезанията „ Награди на БАР “ (BAAwards 2019), навлизайки в „ Четвъртото измерение “, където ще събере дружно експерти от трите водещи страни в маркетинговия развой: рекламодатели, информационни организации и студенти. В три обособени състезанието, три съдийски комисии, формирани от авторитетното жури на BAAwards 2019, ще отличат достиженията в бранша.
След старта на състезанията за рекламодатели и информационни организации, от през днешния ден на старт са студентите по маркетинг, реклама и връзки. Те могат да вземат участие в студентския конкурс на BAAwards 2019 с рекламно-комуникационна акция на тематика „ Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория “ в определен от тях бизнес бранш. Проектите се подават до 21 юли, според оповестения правилник на уеб страницата на състезанието .
Предложенията ще прави оценка съдийския състав на BAAwards 2019, формиран от водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата, представители на огромни рекламодатели-членове на БАР, на информационни агенции-членове на БАКА, на организации за пазарни и потребителски проучвания-членове на БАМОР и университетски преподаватели. Наградите са златна, сребърна и специфична.
Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР, насърчи студентите да се включат в състезанието: “BAAwards2019 се е устремил към „ Четвъртото измерение “ на професионализма, където дружно ще съберем главните страни в бранша: маркетолози, рекламисти и комуникатори, тук е и вашето място, студенти. Четвъртото измерение е единствено началото. Следващите измерения ви принадлежат. “
Важни дати за BAAwards 2019-студентски конкурс
Студентски планове се подават сред: 29.6.2019-21.7.2019г.
Оценяване и установяване на спечелилите: 22.7.2019-25.8.2019г. за студентския конкурс
Галасъбитие за връчване на премиите: (общо за трите състезанието в BAAwards 2019: дата сред 22-24.10.2019г., която ще бъде оповестена по-късно
Подробна информация за състезанията в BAAwards 2019, може да намерите на уеб страницата на състезанието .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР