Започва ретроградният период на Марс, който ще продължи до средата

...
Започва ретроградният период на Марс, който ще продължи до средата
Коментари Харесай

Ретрограден трафик на Марс в Близнаци

Започва ретроградният интервал на Марс, който ще продължи доникъде на януари през 2023 година. Веднъж на две години, в продължение на към 80 дни, планетата боец се обръща на петите си и се движи по-бавно от нормално. Като свят, който постоянно се движи напред, постоянно забързан, пробва се да напредне, ние в действителност се нуждаем от тези планетни ретрогради, с цел да ни дадат моментна пауза. В случая с Марс всичко опира до натискането на бутона за пауза на физическото ни ползване на сила.

Светската астрология смята ретроградните стадии на Марс за проблематични. Трудно се ръководи спирателния клапан на напрежението при заден ход. Периодът на назадничав Марс в Близнаци е много по-благоприятен, в сравнение с в някои други знаци. Като се има поради, че Близнаците се характеризират с еластичност и любознание, забавеният Марс през този интервал няма да има толкоз унищожителен резултат върху хората. Войнствената планета се приспособява към интелектуалният знак и вижда знанието като мощ. Положителните изгоди са самостоятелност, повече подготвеност, по-широки хоризонти, повече пространство за маневриране, еластичност и адаптивност.

Въпреки това сме изправени пред изнервящи, несигурни, мизерстващи и непредвидими месеци на самостоятелно и групово равнище. Важните решения би трябвало да се заобикалят през този интервал. В персонален проект не се предлага: да се купуват коли, битова техника, да се стартира нов план или ново дело, нов бизнес, ремонт, строителство, да се прави преинсталиране на компютрите, да се организират надпревари. Да се лимитират пътуванията.

По време на сегашния пренос имате отлична опция да насочите вниманието към саморазвитие. Успешно през този интервал ще бъде посещаването на образования и курсове, ориентирани към възстановяване на уменията или придобиване на нови познания, потребни за работата. Необходимо е за всички да бъдем гъвкави в мисълта, да гледаме на нещата от друга позиция и да използваме мисълта и словото по печеливш метод.

Много е значимо в тези дни мислите да са ориентирани в вярната посока и да се концентрирайте колкото е допустимо повече върху всеки съответен житейски урок. Ако не го извършите, назадничав Марс в Близнаци ще изразходва силата ви наляво и надясно. Затова се пробвайте да запълните мозъка си оптимално с потребни неща. Поради обстоятелството обаче, че по време на преноса на Марс през Близнаци има доста неща, които провокират вашите ползи, става доста мъчно да останете фокусирани върху едно нещо. Може да се почувствате на моменти малко разсеяни и неконцентрирани. Тъй като по време на този пренос непрекъснато ще се движите от едно нещо към друго, като пеперуда пърхаща от цвете на цвете, може да има последици под формата на незавършени планове.

Марс е зависим на човешките страсти, пристрастеност, жадност за интензивност и жадност за живот, както и бурни прочувствени прояви. Важно е да не се поддаваме на гневни експлоадирания и саркастични престрелки. Да заобикаляме да водим словесни борби.  Нека забавим и ние темпото, с цел да „ помиришем розите “ и да създадем проекти, които можем да осъществим, до момента в който Марс се върне към естествената скорост. Това е идеалният миг да планираме в детайли идващите си стъпки. Ако създадем всичко това, ще сме добре готови за трудностите.

На 19 ноември назадничав Марс влиза в площ с Нептун в Риби. В дните към тази дата е допустимо да има взрив на епидемии или да се появи нова трансформация на болестта. Близнаците се свързват с дихателните органи, а Марс с възпалителните болести. Юпитер, който се реалокира в началните градуси на Риби, няма да е в прецизен съвпад с Нептун, само че ще е покрай квадратурата и се свързва с уголемение на всичко. Не се изключва и нова вълна от бежанци. В този интервал в публичен проект ще са присъщи засилена дезинформация, измами, секрети, дискредитиране, операции, клюки, кавги, липса на задоволително обстоятелства и същинска информация за взимане на верни решения, царящи безпорядък и комплициране. Може да се сътвори социална нервност и суматоха, на някои места ескалация на въоръжени спорове, терористични актове, всеобщи и естествени бедствия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР