Започва ремонт на път I-1 София - Ботевград през Витиня.

...
Започва ремонт на път I-1 София - Ботевград през Витиня.
Коментари Харесай

Шофьорите да карат внимателно по пътя през Витиня. Извършват се ремонти на алтернативния за тирове път на АМ „Хемус“

Започва ремонт на път I-1 София - Ботевград през Витиня. Участъкът е различен маршрут за камионите над 12 тона при извършващите се сега аварийно-възстановителни действия по оборудванията на автомагистрала „ Хемус “. През пролетта обособени сектори бяха изкърпени, само че поради интензивния трафик и дъждовете в последните седмици се отвориха дупки в правите, които не са обновявани. Днес се работи в сектора от Врачеш към Бебреш. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация.

До края на деня пътноподдържащото сдружение би трябвало да показа на ръководителя на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Светослав Глосов график с идната краткотрайна огранизация на придвижването и обходните направления, по които ще се насочва тежкотоварният трафик по време на ремонтните действия, поради неприятното му положение.

Припомняме, че поради ремонта на стълбовете на виадуктите по Автомагистрала „ Хемус “ и за повишение сигурността на придвижване за леките коли през лятото, тежкотоварния трафик минава единствено по първокласния път през Витиня. Движението се реализира по обходен маршрут: от Автомагистрала „ Хемус “ при пътен възел „ Витинска река “ по път I-1 /София – Ботевград/ - път II-17 /Ботевград – Автомагистрала „ Хемус “/ – п. в. „ Ботевград “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР