Започва преназначаването на кондукторите от градския транспорт, предаде репортер на

...
Започва преназначаването на кондукторите от градския транспорт, предаде репортер на
Коментари Харесай

Започва преназначаването на кондукторите от градския транспорт

Започва преназначаването на кондукторите от градския превоз, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. На сесия на Общински съвет през седмицата ще се усили щатът на ОКТ, като 30 души ще сменят длъжността си на контрольори, разгласи кметът Иван Тотев. 

Той разкри, че по пет линии от градския превоз към този момент работи електронното таксуване, само че ползата от пасажерите е дребен, продажбите са незначителни и билетчетата към момента се закупуват на първо място от кондукторите. 

Що се отнася до оборудването на последните 130 рейса (тези по новия контракт на Общината за 13-те линии), то предстоящите периоди там са за към 10 месеца.

" Днес ще пишем писмо и до Министерството на финансите ". разкри още Тотев. По думите му Пловдив в флагман на електронното таксуване, поради процесите към този момент са променяни наредби. За да проработи на 100% обаче, би трябвало да се промени още една в частта й, касаеща продажбата на преференциалните карти. Според нея превозните документи би трябвало да бъдат поръчват всякога, а желанието на Общината е един път закупени от учениците, те да бъдат презареждани от устройствата, без да се върви на гише.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР