Започва поставянето на нови указателни табели на булевардите “Освобождение“ и

...
Започва поставянето на нови указателни табели на булевардите “Освобождение“ и
Коментари Харесай

Поставят нови указателни табели на ключови булеварди и улици в Казанлък

Започва слагането на нови указателни табели на булевардите “Освобождение “ и “Никола Петков “, както и на улица ”Христо Ботев ” в Казанлък. Това оповестиха от локалната администрация на формалния си уебсайт. 

Табелите са изписани на български и на британски език, и на тях е изобразен гербът на Община Казанлък. Целта на пътепоказателите е да улесняват и насочват, както жителите на града, по този начин и неговите посетители, допълниха от Общината. 

В изработването на визията и наличието на табелите са взели участие ученици от четири казанлъшки гимназии- Национално учебно заведение по пластични изкуства и дизайн „ Акад. Дечко Узунов “, Професионална художествена гимназия “Свети Свети Кирил и Методий “, Средно учебно заведение „ Екзарх Антим I “ и Професионална гимназия “Иван Хаджиенов “.

С изцяло актуализирани указателни табели към този момент са и главните булеварди в Казанлък - “23-ти Пехотен Шипченски Полк “, “Александър Батенберг„ и “Розова котловина “.
Проектът започва по концепция на секретаря на Община Казанлък – Гинка Щерева, и цели унифициране на всички пътепоказатели в града. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР