Започва делото срещу 50-годишния Васил, който закла госта си по

...
Започва делото срещу 50-годишния Васил, който закла госта си по
Коментари Харесай

Съдят Васил от Първомай, заклал госта си по време на запой

Започва делото против 50-годишния Васил, който закла госта си по време на домакински ваучър в Първомай. Убийството стана на 24 против 25 януари. Разпоредителното съвещание по делото ще се организира в понеделник сутринта в Окръжния съд.  

Васил живеел в къща в Първомай и се познавал с 33-годишната жертва около съседката си. На 24 януари килърът дружно с негов другар, умрелият и дамата ходили до околните села по работа. На връщане взели в автомобила едногодишната внучка на Васил и всички се прибрали в Първомай.

Тогава отишли в къщата на 50-годишния Васил. Там той и жертвата използвали доста алкохол. Между двамата зародил спор кой по-добре се грижи за децата, като Васил нарекъл госта си „ сводник “. Той от своя страна се ядосал и го блъснал два пъти с пестник. Васил решил да му отмъсти и го пробол с нож в ръката, след което му нанесъл и прободно-порезна рана в региона на корема. Двамата излезли отвън къщата. Там гостът паднал на земята, а Васил го откарал в болничното заведение. Няколко часа по-късно умрял от пострадванията. Спрямо Васил е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР