Започва делото срещу 36-годишната пловдивчанка Красимира Лалева, обвинена, че на

...
Започва делото срещу 36-годишната пловдивчанка Красимира Лалева, обвинена, че на
Коментари Харесай

Eто я Краси, убила с гира младия си приятел

Започва делото против 36-годишната пловдивчанка Красимира Лалева, упрекната, че на 21 октомври 2021 година е умъртвила с гира 7 години по-младия си другар Божан Иванов. 

Според прокуратурата двамата живеели дружно известно време, по-късно се разделили и тя отишла в манастир. След задържането си Лалева твърдеше, че Божан я е малтретирал и по тази причина се е укрила в обителта. След като се върнала към светския живот обаче, дамата още веднъж почнала да се среща с младежа. 

На 20 октомври 2021 година двамата се видели в жилището й в кв. " Кючук Париж ". Божан й обяснил, че не се усеща добре, само че тя не му повярвала, подозирала го, че ще се среща с друга жена. Той се прибрал, само че на идващия ден още веднъж отишъл в дома на Красимира. Тя поискала да излязат на открито. Мъжът отказал, тъй като не се чувствал добре.

Красимира още веднъж не му повярвала, ядосала се, взела  железна гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата на приятеля си и той умрял от получената тежка черепно-мозъчна контузия.

Тя се пробвала да заличи следите от закононарушението, само че откакто съседи почнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно  отишла да се изповяда и свещеникът алармирал за убийството.

Лалева бе доведена в заалата под засилена полицейска защита.
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР