Започнахме работа по пет моста над река Дунав, за които

...
Започнахме работа по пет моста над река Дунав, за които
Коментари Харесай

Щедри на обещания: ПП ще правят минимална заплата 900 лв. догодина

„ Започнахме работа по пет моста над река Дунав, за които единствено се приказва от години. Трябва да ги довършим “. Това разгласи Кирил Петков по време на среща с жители в Свищов. Заделени средства и начало на градеж няма обаче и при един мост.

В Русе пък Петков се обърна към хората с думите, че задачата на Политическа партия е до 4 години пенсиите да могат да стигнат 900 лева

„ Когато успяхме да ограничим потока на част от парите към джобовете на няколко строителни компании, се оказа, че има средства най-малко за някои обществени ограничения. За по-малко от година успяхме да вдигнем пенсиите повече в сравнение с държавните управления на ГЕРБ за последните 12 години - с цели 55%. Не е задоволително, само че е невиждано. Обидно е, че цяло потомство в България беше под линията на беднотия “, съобщи Кирил Петков на фона на апокалиптични прогнози от служебния кабинет, че всички запаси на страната са изхарчени и с цел да се покриват обществени заплащания би трябвало всяка година да се тегли нов дълг.

Асен Василев означи в Ямбол, че измежду дилемите на „ Продължаваме промяната “ след 2 октомври e минималната заплата да се дефинира по формула 50% от междинната, или още следващата година да стигне 860-900 лева

Според него, в случай че партията извърши програмата си, за четири години пенсиите могат да се удвоят – още веднъж към 900 лева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР