Започнахме консултации за свикване на вот на недоверие. Имаме вече

...
Започнахме консултации за свикване на вот на недоверие. Имаме вече
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане започва консултации за вот на недоверие за енергийната политика

Започнахме съвещания за привикване на избор на съмнение. Имаме към този момент поддръжката на „ ИТН “, разговаряли сме и с Българска социалистическа партия, сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

 

Той добави, че от Българска социалистическа партия са им споделили, че би трябвало да минат вътрешнопартийни процедури, след които ще им отговорят дали одобряват да се включат във вота на съмнение или не. 

 

Подписите се поставят сега, по-голямата част от групите на „ Възраждане “ и „ ИТН “ са се подписали, уточни той. Ще изчакаме да забележим и какво ще е решението на Българска социалистическа партия и на следващия ден, най-късно в петък, вотът на съмнение ще бъде импортиран поради цялостната политика на държавно управление в бранш енергетика и унищожаването на българската въглищна промишленост, съобщи Костадинов.

 

Той посочи, че са нужни най-малко 48 подписа. Костадинов сподели, че подписите ще бъдат събрани и без Българска социалистическа партия, само че избира и те да се включат във вота на съмнение.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР