Започнаха спекулации за здравословното състояние на кралица . Причината са

...
Започнаха спекулации за здравословното състояние на кралица . Причината са
Коментари Харесай

Промени в графика на кралица Елизабет II породиха спекулации за здравето ѝ

Започнаха спекулации за здравословното положение на кралица. Причината са редица събития, като отлагането на нейно пътешестване, възбраната да пие алкохол и потребността от бастун, с цел да се придвижва, съобщи БТВ.

В изказване от Бъкингамския замък споделиха, че " Нейно Величество е в положително въодушевление и е разочарована, че няма да посети Северна Ирландия " и отхвърлиха положението и да е обвързвано с коронаворуса. За последно 95-годишната кралица беше забелязана обществено на 19 октомври, когато в типичния си жизнен дух беше хазаин на среща в Уиндзор на водещи представители на бизнеса в Кралството.
 Елизабет II одобри Бил Гейтс в Уиндзор Елизабет II одобри Бил Гейтс в Уиндзор
Британската кралица Елизабет II беше хазаин на банкет в замъка Уиндзор във връзка Световната капиталова среща в Лондон с присъединяване на...

Новината за почивката по здравословни аргументи породи спекулации за здравословното ѝ положение. В английските медии се появиха апели към най-работещия член на кралското семейство да понижи ангажираността си. Въпреки пандемията, през 2020 година кралицата е имала близо 200 публични уговорката.

Всички напомнят, че преди седмица тя отхвърли премията " Възрастен човек на годината ", тъй като се усеща млада. На острова към този момент текат мерки за огромното отбелязване на 70-годишнината от деня, в който Елизабет II става кралица през юни следващата година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР