Започнаха снимките на новия български игрален сериал Тревожност, продуциран от

...
Започнаха снимките на новия български игрален сериал Тревожност, продуциран от
Коментари Харесай

Истински истории на пациенти в новия сериал Тревожност

Започнаха фотосите на новия български игрален сериал Тревожност, продуциран от Българска национална телевизия и Мирамар филм.  Той се осъществя от креативния екип на Порталът. Режисьор е Илиян Джевелеков, който е и съавтор на сюжета дружно с Матей Константинов.

 

Тревожност споделя историите на хора, потърсили психотерапевтична помощ при доктор Манов – психоаналитик с интернационално самопризнание и брачната половинка му доктор Ясенова – експерт по детско-юношеска логика на психиката.

 

Всеки епизод наблюдава редом протичащото се в двата кабинета, както и връзките сред двамата терапевти. В основните функции се превъплъщават Ана Пападопулу и Пенко Господинов. Като техни пациенти им партнират Ирмена Чичикова, Радена Вълканова, Петър Дочев, Боян Младенов, Цветан Пейчев, Никола Додов, Димитър Иванов – Капитана и други.

 
Поддържащите функции на деца и юноши са поверени на надарени девойки и момчета от разнообразни актьорски школи. Повечето от историите в сериала са въодушевени от действителни случаи.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР