Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO ...

Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO

Гласувайте за Топ 100 инфлуенсъри в БГ

Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO Awards. Индексът ще бъде формиран на база обществени номинации и гласоподаване, които ще дефинират 100-те най-влиятелни персони в България. Номинациите не престават до 28 януари и всеки е свободен да даде своите оферти за родни авторитетни персони, които счита, че заслужават да бъдат отличени.

Индексът Топ 100 инфлуенсъри в България цели да отличи напъните и достиженията на българските инфлуенсъри и да ги поддържа в задачата им да бъдат модерният глас на обществото.

„В днешно време в обществото има една приказка, че „всеки е инфлуенсър“. Но с цел да си в действителност авторитетен като персона е нужно доста повече от това да си прочут или да си събрал почитатели в някоя обществена мрежа. Важно е да имаш въздействие върху хората и да си виновен към посланията които отправяш.

Затова и ние от EGO Awards желаеме да разпознаваем най-влиятелните инфлуенсъри – тези които служат за добър образец.  Щастливи сме, че можем да сложим напъните на тези персони под светлината на прожекторите и ви окуражаваме да номинирате вашите любимци за показателя “Топ 100 инфлуенсъри в България“ на EGO Awards.“, споделя Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

За място в показателя могат да бъдат номинирани инфлуенсъри от разнообразни сектори с разнообразно или фокусирано върху избрана тема наличие. Това могат да бъдат артисти, публицисти, спортисти, ютюбъри, блогъри, бизнес инфлуенсъри, коучове и обучители, лайфстайл, фешън инфлуенсъри, гейминг инфлуенсъри и други

Всеки може да номинира обичаните си инфлуенсъри до 28 януари на egoawards.bg/influencers.

Източник: plovdiv-online.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg