Започнах работа във фабриката на Шарлопов на 22 години. Беше

...
Започнах работа във фабриката на Шарлопов на 22 години. Беше
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов разкри пикантни тайни от личния си живот с милионера

" Започнах работа във фабриката на Шарлопов на 22 години. Беше октомври, а на 23 декември предстоеше коледно празненство в зала 3 на НДК с над 1500 души. Решиха да вършат конкурс за хубост и аз се явих на сцената. Спечелих купата и кой ми дава премията - Шарлопов. После ме предложения на танц и до момента в който танцувахме ми сподели, че ме харесва и желае да има три деца от мен. Отвърнах му – но какви деца, за първи път се виждаме ".

Това показа в " Черешката на тортата " вдовицата на починалия предприемач Стефан Шарлопов Бояна. Богатата софра на бизнесдамата включи салата от кореноплодни, циганска баница с поширано яйце, сарми с кълцано месо, само че на първо място любопитни истории и доста смях. Майка на четири деца и психотерапевт, Бояна Шарлопова се постара да придвижи фамилния уют измежду звездната компания. Концепцията й беше " Коледа по български ".

Вдовицата на Стефан Шарлопов почерпи гостите си със специфичната " мъжка " ракия по рецепта на нейния мъж.

" Година и половина след първата ни среща стартира последователно да се случва нещо сред нас. Много го обичах и взех решение в действителност да родя три деца от него. Те станаха 4, тъй като имаме и близнаци. Винаги съм си мислела, че и това беше урок от него да си тръгне по този метод от мен ", сподели още Бояна.

Тя разкри, че преди две години се наложило да продаде фамилния хотел в Германия, а със Стефан два пъти са се женили в хотела им в Пампорово, написа " България Днес ".

На финала Бояна получи цялостен актив от 40 точки и преди петъчната решаваща вечер в кулинарното риалити е главен кандидат за успеха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР