„Започнах да се уча да приемам себе си такава, каквато

...
„Започнах да се уча да приемам себе си такава, каквато
Коментари Харесай

Ивана: Уча се да приемам себе си

„ Започнах да се изучавам да одобрявам себе си такава, каквато съм в този миг. Понякога би трябвало да се случат неприятни неща, с цел да усетя, че идващото което ми се случва, е доста хубаво. Уча се да благодаря “. Това съобщи певицата Ивана пред бТВ, правейки своята равносметка за миналата 2018 година

„ Няма неприятно човек да признае, че има моменти, в които го е боязън. Че има моменти, в които се тормози. Че има моменти, в които му се плаче. И това са напълно естествени реакции “, разяснява тя.

Певицата показа, че сега няма гадже и по-скоро си ляга с някое прелестно четиво, в сравнение с с мъж. По думите ѝ, доста дами се оплакват, че не вършат секс, вместо да потърсят каква е повода. „ На мен не ми е познато, колкото и да е необичайно, възприятието ревнивост “, сподели още тя във връзка взаимоотношенията сред мъжете и дамите в днешно време.

Попфолк изпълнителката призна, че имала възел на щитовидната жлеза и нарушен глюкозен толеранс, поради които е изглеждала по-пълна и подпухнала. И посочи, че е претърпяла интервенция, след която се усеща доста по-добре.

„ Усещаш едно напрежение, пулсът ти е на макс... Аз не можех да бъда със спусната коса, непрестанно от мен течеше пот... “, сподели тя. Според нея, с цел да се стигне до въпросния проблем, има съответна психическа причина.

„ Понякога човек би трябвало да прекрачи зоната на комфорт. Точно когато го направи, идва това особеното “, безапелационна е Ивана.

Източник: tialoto.bg
Източник: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР