Започна цялостна реконструкция и рехабилитация на пътя Божурище - Делян

...
Започна цялостна реконструкция и рехабилитация на пътя Божурище - Делян
Коментари Харесай

Рехабилитират пътя между Божурище и село Делян

Започна цялостна реорганизация и рехабилитация на пътя Божурище - Делян през селата Гурмазово, Пожарево, Златуша, Росоман до разклона на с. Делян, заяви кметът на общината Георги Димов.
Планирано е в секторите, където е неотложно, да се разшири и пътното платно с повече от метър.

 Започна построяването на нови детски площадки в Божурище Започна построяването на нови детски площадки в Божурище
В Божурище тече с цялостна мощ построяването на нови детски площадки.  Новината заяви кметът Георги Димов, съгласно който най-щастл...
„ Пътят е в доста тежко положение от години. Липсата на главен ремонт повече от 30 години основава причина за пораждане на ПТП, а утежняването на избрани сектори е станало необратимо. Този план е витално значим и дълго чакан за района и община Божурище. С рехабилитацията на правата, достъпът до всяко едно обитаемо място ще бъде доста по-бърз и удобен “, сочи кметът.

Димов благодари на кметските наместници на Пожарево - Горица Кръстанова, и на Златуша - Надка Първанова, за неуморните старания, които полагали дружно с него през годините за реализиране на този план.
„ Успехите се реализират, работейки дружно в екип и борейки се с общи старания за облагородяването и просперитета на нашата община “, добавя градоначалникът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР