Започна цялостен ремонт на основния път за кварталите Черно море“

...
Започна цялостен ремонт на основния път за кварталите Черно море“
Коментари Харесай

Започна ремонт на основния път за кварталите „Черно море“ и „Рудник“

Започна повсеместен ремонт на главния път за кварталите „ Черно море “ и „ Рудник “ . Община Бургас приканва водачите за самообладание, защото той ще продължи няколко месеца и ще се работи на стадии. Това оповестиха от локалната администрация. 

Обновление следва на шосето от жп прелеза , ситуиран покрай републикански път III-906, до ул. „ Морава “ в кв. „ Черно море “ . Това е освен най-важният кулоар за транспортен достъп до двата квартала, а и най-близка връзка на град Бургас със селата Драганово и Брястовец .

Ремонтът. Снимка: Община Бургас

Пътят ще претърпи главен ремонт, тъй като е остарял, по неговото продължение има пропадания на настилката, асфалтът е амортизиран на доста места . Той е закърпван постоянно през миналите години, само че обезпечените средства за цялостно обновяване ще решат проблемите съществено.

Ремонтът. Снимка: Община Бургас

Проектът планува да бъде направена нова поставка . Ще бъде положено ново асфалтово покритие . Ще бъдат ремонтирани пътните уреди в сектора. В обсега на обитаемото място ще бъдат ремонтирани тротоарите и спирките на градския превоз.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР