Започна тестване на служителите в Община Симитли за COVID-19. Причината

...
Започна тестване на служителите в Община Симитли за COVID-19. Причината
Коментари Харесай

Кметът на Симитли под карантина: Шофьорът на градоначалника е с положителен тест за коронавирус

Започна тестване на чиновниците в Община Симитли за COVID-19. Причината е, че водачът на кмета е с позитивен резултат.Пробите се взимат в постройката на кметството.

Изнервен от обстановката, кметът Апостол Апостолов отхвърли коментар. Той и фамилията на инфектирания водач ще бъдат под карантина през идващите 14 дни.

Снимка: БГНЕС

50-годишният мъж се е лекувал с антибиотици, само че в неделя положението му се утежнява и е признат във Вътрешно поделение на благоевградската болница – с двустранна пневмония. Два бързи теста демонстрират негативен резултат. PCR теста обаче, е позитивен и нощес пациентът е трансфериран в инфекциозно поделение.
Кметът на Симитли за багра в новогодишната нощ: Тръгнах към хората да ги поздравя с бутилка шампанско Бизнесменът Методи Бачев обаче твърди, че е бил атакуван от Апостолов и синът му
„ В момента пациентът леко се утежнява, само че към момента мога да кажа, че положението е устойчиво.
Дойдоха медици от ВМА за консултация. Започна тестване на личния състав, имал е контакт с болния преди да стане ясно, че е инфектиран с COVID-19”, посочи доктор Огнян Митев, шеф на МБАЛ Благоевград.

Снимка: БГНЕС

Ръководителят на лечебното заведение уточни, че личният състав неотдавна е бил тестван за ковид, само че отново ще бъде проучен.

Уточнява се къде се е заразил водачът на Апостолов и има ли връзка с визитата му в Испания през март. Утре ще стане ясно и дали има други инфектирани.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 024 49 49 174 Света 2 588 864 33 104 180 578 706 814 Заразени* Нови Починали България 1 024 49 49 Света 2 588 864 33 104 180 578
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР