Започна Седмицата на пожарната безопасност в Търговище, в която ще

...
Започна Седмицата на пожарната безопасност в Търговище, в която ще
Коментари Харесай

Започна Седмицата на пожарната безопасност в Търговище

Започна Седмицата на пожарната сигурност в Търговище, в която ще има редица прояви в дните от 14 до 18 септември.

В постройката на Регионалната дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " ще бъде открита галерия на детски рисунки с тема, обвързвана с активността на противопожарните служби, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Чрез срещи с подрастващи ще бъде разпространявано доброволчеството и ще бъдат разяснени условията към бъдещите доброволци, опциите за образование за доброволци на лица, навършили 16 годишна възраст, полезностите на доброволчеството и публични изгоди от него.

Служители на пожарната ще показват в разнообразни учебни заведения в региона разпоредбите на ученическото съревнование "Защита при пожари, бедствия и изключителни обстановки ", както и реда и изискванията за съставяне на тимове и участия в него, а също - ще разпространяват разпоредбите за присъединяване в състезанието за детска рисунка "С очите си видях бедата ".

В Търговище ще бъдат извършени демонстративни занятия за запознаване на децата с техниката, употребена от пожарникарите, и с главните дейности по локализиране и очистване на пожар.
Ще бъдат проведени дни на отворените порти в четирите районни служби в състава на дирекцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР